Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Hverdagen

Velkommen til hverdagen i Ringsted Kommune. Her har vi en fantastisk gruppe lokale influencers, der dækker hverdagslivet – midt i mulighederne. 

Fem influencers med hver deres historie, hverdag og syn på verden. De kender til livet som børnefamilie i Ringsted Kommune. Til det rolige liv på landet. Til studio-lejligheden i centrum. De kender kommunens bedste stier, skønneste skove og bedste søer til SUP.

Du vil få deres anbefalinger til alt lige fra løberuter og historiske bygninger, du skal besøge i weekenden, til de smukkeste steder at se solopgangen, og hvor du får den bedste kaffe.

Velkommen til 😊.

 

Er du er bosat i Ringsted Kommune, og har du lyst til at være en del af influencer-teamet? Så send en mail til Niels Lassen på niela@ringsted.dk, hvor du skriver et par linjer om dig selv.

Influenterne

Cecilie, 46

Cecilie har boet i Ringsted med sin mand og fire sønner i 1/3 af sit liv. Derfor kender hun til (næsten) alt om livet som børnefamilie i kommunen. Desuden er hun vegetar, udemenneske og rejseglad.

Charlotte, 32

Som født og opvokset i Ringsted kender Charlotte kommunen ind og ud og har mange yndlingsområder. Hun bor i byen med mand og to børn, arbejder som (pendlende) jurist og har en forkærlighed for boligindretning, løb og havearbejde.

Rikke, 25

Rikke er lige flyttet fra København til Ringsted Kommune med sin kæreste. Før var hverdagen travl – nu har hun fundet ro på landet, hvor hun dyrker alle sine interesser. Desuden nyder Rikke svømmeture, gåture og cafébesøg i byen.

Craig, 54

Craig er arkitekt og har boet i London, Aarhus og København – og nu i Ringsted på ottende år. Han er især fascineret af byens historiske rødder, grønne omstilling og byudvikling.

Wilhelmina, 36

Wilhelmina har boet i Ringsted med sin mand og tre døtre i otte år. Hun passer børn, står på rulleskøjter, sejler i kajak og er stor fan af at tage på opdagelsesture i naturen – og af den korte afstand til København, hvor det meste af hendes familie stadig bor.

Profilbillede af Anders

Anders, 47

Anders er selvstændig og er opvokset på Sydsjælland. Han har det meste af sit voksenliv boet i København, men er sammen med sin kone og børn flyttet til Ringsted. I Ringsted kunne Anders få naturlivet, kombineret med gåafstand til bymidte, stationen og supermarkeder.

Hyggelig villavej med flotte murermestervillaer i centrum af Ringsted

+150 boliger
under 1,5 mio kr.

Veninger på shopping og cafétur i Ringsted bymidte