Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Anders, 47

Jeg er født i Ringsted, opvokset på Sydsjælland og har levet i København store dele af mit voksenliv. I dag er jeg tilbage i Ringsted sammen med min kone og vores to børn. Til hverdag er jeg selvstændig. Jeg har et mindre trykkeri i Greve, hvor jeg tager mig af administration, salg og den daglige ledelse.

Jeg elsker min tilværelse som ægtemand og familiefar. Det er livsbekræftende at sætte børn i verden og dejligt at se dem udfolde sig. Da vi begyndte at blive en familie, skulle vi vælge, hvor vi ville bo. Da min kone gerne ville på landet, mens jeg gerne ville bo i byen, måtte vi finde et sted, der favnede begge dele, og det blev Ringsted.

Tæt på det vigtigste

Ringsted, fordi byen ligger midt i naturen og alligevel er en by af en vis størrelse, hvor vi stort set har alt, hvad vi skal bruge. Samtidig er vi tæt på København og har gode transportmuligheder. Nu er Ringsted vores hjem, og vi bor både midt i en skov med grund op mod Kirkelunden og hele Ringsted bymidte lige på den anden side af Sct. Bendts kirke. Og vi elsker begge dele.

Når man har en fortid som storbyboer, kræver det en smule tilvænning at rykke ud i provinsen. Man lærer sig selv at kende og finder pludselig en masse fordele ved at bo i en by som Ringsted. Ofte gør jeg nye opdagelser – det kan være løberuter, ølklubber, spændende lokalarrangementer eller en ny butik.

Naturen lige om hjørnet

Både min kone og jeg er ud af FDF-familier og har begge stadig tilknytning til organisationen, så det er naturligt, at vores drenge er lokale FDF'ere i Ringsted. Den fritidsinteresse kommer også til udtryk for hele familiens store behov for at færdes i naturen og generelt have interesse for naturlivet omkring os.

Vi har nærmest Ringsted å med Oplevelsesstien i baghaven, og vores hus er omgivet af store træer i både Klosterlunden og Kirkelunden, så vi nyder naturen med masser af fuglesang på tæt hold. Samtidig har vi hele Ringsted bymidte, stationen og flere supermarkeder i kort gåafstand, så vi behøver ikke sætte os i bilen for at handle.

Indlæg af Anders


Stafet for Livet: På løbetur med børnenes institution - i den gode sags tjeneste

Anders og familien skulle blot forbi løbe-eventet Stafet for Livet for at hilse på børnenes pædagoger. Det endte med, at han selv hoppede i løbetøjet for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Næste år planlægger Anders at stille op sammen med andre forældre til børn i Fælleshuset Åkanden.

Influencers hygger på café i Ringsted

Influenterne

Om Anders

Alder: 47
Gift med Heidi
Børn: Theodor 4 år og Marius 2 år
Job: Selvstændig
Bor i Klosterkvarteret

Ringsted

I Ringsted by kan du slå dig ned i en historisk købstad med vækst i erhvervslivet, gode uddannelsesmuligheder og et varieret kultur- og handelsliv. Midt på Sjælland og i pendlerafstand til København.

Bymidten i Ringsted