Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Job og iværksætteri

Med mere end 228.000 arbejdspladser i nærområdet er der masser af jobmuligheder i Ringsted Kommune. Og går du med en forretningsidé er der god hjælp til at starte egen virksomhed.

Det er nemt at finde job i Ringsted Kommune. Der er 16.300 arbejdspladser i kommunen, 113.000 i nabokommunerne og yderligere 228.000 i nærområdet inden for pendlerafstand - og nye kommer hele tiden til. Du kan finde arbejde inden for flere forskellige arbejdsområder – lige fra industri, transport og byggeri over handel og forretningsservice til jobs i den offentlige sektor som pædagogisk arbejde, undervisning og ældrepleje.

Med det nyetablerede Business Park Ringsted, som er Sjællands nye store erhvervsområde, vil der kun komme flere nye jobs til kommunen fremadrettet.

Og med sin placering midt på Sjælland ligger Ringsted Kommune optimalt for pendling. Med tog tager det kun 34 minutter til København og en time til Odense.


Iværksætteri

Går du med en forretningsidé i maven, er der gode muligheder for at udleve den i Ringsted Kommune. Ringsted Erhverv har en lang række tilbud til dig, som er eller drømmer om at blive selvstændig – blandt andet vejledningstilbud, arrangementer, business caféer, workshops, udviklingsforløb og meget mere.


Kontakt Bente Jongberg, chefkonsulent i Erhverv Ringsted, på 5762 8201 eller benj@ringsted.dk, hvis du ønsker at vide mere.

Links