Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Rikke, 25

I april 2020 flyttede jeg til Ringsted Kommune med min kæreste Daniel. Her har vi fundet ro på en landejendom lidt uden for landsbyen Bringstrup. Med højt til himlen og plads til kreative udfoldelser er vi kommet væk fra den travle og hektiske hverdag i Storkøbenhavn. Dog ikke længere væk end 10 minutter på cykel til Ringsted midtby, og 34 minutter med tog til København Hovedbanegård.

Her på gården er der fred og ro, marker og fantastisk udsigt til alle sider. Vi flyttede fra en toværelses lejlighed på Østerbro med ønsket om plads og rolige omgivelser. Nu bor vi fredeligt og har ingen naboer på den anden side af hækken. Naboerne bor lidt længere nede af vejen, men ikke længere væk, end at vi hjælper hinanden, og døren altid er åben for en kop kaffe.


FULD FART I FRITIDEN PÅ OG UDEN FOR GÅRDEN

På gården har vi masser af plads og en dejlig stor have, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi har plads til køkkenhave og et ønske om at være selvforsynende med frugt og grønt. Vi har bygninger med plads til værksted og mulighed for høns, geder, heste eller hvilke dyr der nu engang kommer til. Et stort stuehus, hvor vi kan sætte vores eget præg, og plads til at hele familien kan komme på besøg. Derfor går mange af mine fritidstimer på gården.

Dog ikke flere timer end at jeg også kan nå at cykle en tur langs oplevelsesstien, tage en svømmetur i Ringsted Svømmeland eller i Tivoli-søen, måske løbe en tur i lokalområdet eller fordybe mig i en god bog i haven til lyden af fuglekvidder. Ja, det er noget af det fantastiske ved at bo i Ringsted kommune: Her er muligheder. Muligheder til at dyrke sine interesser. Jeg er meget til natur og elsker noget så simpelt som at gå en tur i Lille Bøgeskoven eller at finde en bænk og nyde udsigten over Torpet mose.


VITTERLIGT MIDT I MULIGHEDERNE

Hvis jeg har lyst til en kop kaffe og en god kage, besøger jeg gerne Munkens Cafe og Konditori i Ringsted midtby. Og nu hvor jeg befinder mig i midtbyen, går jeg gerne en tur ad Sct. Hansgade og besøger de forskellige butikker og kigger på de gamle bygninger. Ellers bevæger jeg mig den modsatte vej forbi Sct. Bendts kirke og ad Nørregade til shoppingcenteret RingStedet og Ringsted Outlet.

Hvis du har lyst til at følge mig og mine fritidsinteresser på gården eller gåturene, skal du være velkommen på min Instagram-profil.

Indlæg af Rikke


Derfor droppede vi København og flyttede til Ringsted

25-årige Rikke og hendes kæreste havde brug for at komme ud af storbyen og forelskede sig i et nedlagt landbrug i Ringsted Kommune. Her er der ro og plads til det liv, de ønsker at leve – med høns, køkkenhave og kort togtur til København.

Cykeltur i Ringsted

Søerne er skiftet ud med cykeltur i Ringsted – nu bliver der vinket til naboen og årstiderne følges på tæt på

En tur tilbage til Matadors tid – og tilbage igen

Denne søndag måtte der gerne ske noget, men min kæreste og jeg vidste ikke hvad. Så vi besluttede os for at tage på radiomuseet. Og det viste sig at være en mere interessant oplevelse end først forventet.

Influencers hygger på café i Ringsted

Influenterne

Om Rikke

Alder: 25
Kæreste med Daniel
Bor på en landejendom lidt uden for landsbyen Bringstrup
Flyttede fra en 2v lejlighed på Østerbro

Bringstrup-Sigersted

Du kan bo på landet uden at være langt væk fra Ringsted by, hvis du slår dig ned i Bringstrup-Sigersted. Her er gode transportmuligheder, flotte landskaber, stærke fællesskaber og attraktive boligområder.

Rikke på hyggelig kaffebar med veninder