Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Wilhelmina, 36

Jeg hedder Wilhelmina, jeg er 36 år og er født og opvokset i København, hvor jeg stadig har det meste af min familie. Jeg er gift med Dennis på 37 år. Vi forsøger febrilsk at følge med vores tre piger Angelina på 16, Malaika på 6 år og Scarlett på 4 år, og en Shih Tzu Dixie på 1 år.

I starten af mine 20’er flyttede jeg til Jylland, fordi jeg savnede lidt luft og ro omkring mig. Her fik jeg øjnene op for, hvad der er vigtigt for mig at have i den by, jeg bor i. For jeg er meget aktiv og social anlagt, men jeg har også brug for at være tæt på naturen.


9 UFRAVIGELIGE KRAV TIL VORES BOPÆL

Da jeg blev færdig på seminaret i Kolding, var tiden inde til at vende snuden mod Sjælland. Vores tid i Jylland gjorde, at vi havde nogle ret specifikke krav til, hvor vi skulle bo:

  • Det skulle ikke være København.
  • Det skulle være inden for en time til København.
  • Offentlig transport til/fra København skulle være overskuelig.
  • Let tilgængelige grønne områder og skov.
  • Byen måtte hverken være for stor eller for lille.
  • Der skulle være trygt for børnene selv at kunne cykle i skole.
  • Vi skulle kunne gå til idræt og musik.
  • Vi skulle kunne købe et hus, vi stadig kunne betale, selvom vi begge blev arbejdsløse.
  • Det måtte ikke være en gennemkørselsby.

Vi fandt hurtigt ud af, at det er en fordel at bo midt på Sjælland. Og her fra Ringsted kan vi inden for overskuelig tid køre til det meste.

Jeg har hjemmepasset Scarlett og Malaika, og efterfølgende startede jeg som privat børnepasser, hvor jeg passer små pus i dagplejealderen. Jeg kan godt lide friheden ved selv at bestemme min arbejdsdag (vi ved godt, det er børnene, der bestemmer😉) og det giver mig samtidig mulighed for at være der, når mine egne børn har brug for det.


NABOERNE SIDDER LIGE I SKABET

Vi har købt et hus Østre Parkvej. Vi kan godt lide, at vi har Kærehaveskoven i vores baghave, den bruger vi flere gange om ugen til gå- og cykelture. Samtidig har vi så få kilometer ind til byen, at vores yngste kan holde til at cykle turen. Udover at Østre Parkvej i sig selv er et smukt kvarter med sin egetræsallé er vi også rigtig glade for naboskaberne. Alle hilser på hinanden, og børnene er trygge ved selv at løbe ind til vennerne på nabovejene.


RULLENDE, RENDENDE OG ROENDE I FRITIDEN

Jeg har det bedst, når jeg er aktiv – enten i en forening, med min familie eller alene. Jeg træner i fitnesscenter, går til rulleskøjter og er netop begyndt til kajak. I weekenderne går vi ofte på lange opdagelsesture i de store skove, ved åen, tager på skaterbanen eller en tur i svømmehallen. Vi sætter pris på, vi i Ringsted kan fatte vores cykler eller rulleskøjter og på kort tid, køre ned til Torvet og få en kop kaffe og en is til de små, mens de løber rundt på det nye skønne torv.

Jeg dokumenterer meget af det på Instagram. Du skal være velkommen til at følge med.

Indlæg af Wilhelmina


Vi endte i Ringsted ved et tilfælde – og nu er vi vilde med det

Nu har min familie og jeg alt inden for rækkevidde – plads til tre børn, som kan løbe rundt og lege med vennerne i området, to kilometer til centrum og 34 minutter med toget til København. Og en dejlig skov i baghaven.

Influencers hygger på café i Ringsted

Influenterne

Om Wilhelmina

Alder: 36
Gift med Dennis (37)
Børn: 3 piger: Angelina (16), Malaika (6) og Scarlett (4).
Job: Børnepasser
Flyttede til Ringsted i 2012
Bor på Østre Parkvej i Ringsted
Opvokset i København

Ringsted

I Ringsted by kan du slå dig ned i en historisk købstad med vækst i erhvervslivet, gode uddannelsesmuligheder og et varieret kultur- og handelsliv. Midt på Sjælland og i pendlerafstand til København.

Wilhemina med sine børn