Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Charlotte, 32

Jeg er født og opvokset i Ringsted Kommune, ligesom begge mine forældre. Da jeg flyttede hjemmefra, flyttede jeg til Ringsted bymidte, hvor jeg boede, indtil vi købte vores første hus tæt ved Kværkeby. For tre år siden flyttede vi tilbage til byen og bor nu i Kaserneområdet.

Vi valgte dette område, da vi ønskede at give vores børn mulighed for at gå og cykle til skole og fritidsaktiviteter og bo tæt på vennerne. Samtidig tiltalte det os kunne gå ud og handle i stedet for at starte bilen, hvis vi manglede en liter mælk.

Jeg elsker området, fordi det er tæt på alting, samtidig med at her er roligt og en masse natur lige i baghaven. Der er gode løbestier lige udenfor min dør, der er få kilometer til skoven, shopping og sportsaktiviteter.


JEG ELSKER MIT ARBEJDE

Jeg er uddannet og arbejder som jurist i en offentlig myndighed, hvor jeg vurderer varige følger, efter personer er kommet til skade. Jeg elsker mit arbejde, da jeg bidrager med uvildighed til retssikkerheden. På min arbejdsplads i Vordingborg, som jeg pendler til, har vi også et fantastisk kollegialt sammenhold – og dét har kæmpe betydning for min hverdag.

Mine ungdoms- og voksenår i overhalingsbanen med 180 i timen og flere jobs og studie på én gang har lært mig, hvor vigtig ro er for mig. Derfor har jeg det bedst, når jeg kan bruge min tid i haven eller i hjemmet og egentlig bare nusse rundt og være mig selv. Det giver ro og overskud til at klare en hektisk hverdag med job, lang transporttid, børn og fritidsaktiviteter.


LØBEGLAD, KREATIV OG BOLIGINDRETNINGSTOSSET

Ud over at bruge min fritid med familie og venner bruger jeg tid på at løbe og har blandt andet løbet flere halvmaratons og et par 24 timers løb. Om sommeren bruger jeg også gerne tid ved vandet med mit stand up-paddle board.

Som familie kan vi godt lide at være på udflugt i naturen, og jeg prøver at opfordre mine børn til at være aktive med små løbeture eller cykelture. Det modtages blandet af ungerne, som langt hellere vil i lege- eller badeland. Vi nyder som andre familier naturligvis også stunder i sofaen, hvor ungerne (præget af deres forældre) elsker at se kage-/madprogrammer. Jeg selv foretrækker boligprogrammer som fx ’Nybyggerne’, da det får min kreativitet til at stikke helt af – til min mands store frustration, idet han oftest ender med at skulle færdiggøre de ting, jeg sætter i gang. Jeg er meget kreativ og elsker at restaurere møbler, sy, tegne og planlægge projekter i hjemmet og haven eller lave perler.


YNDLINGSTEDERNE

Jeg har ikke ét yndlingssted i Ringsted, men flere til hver sit formål. En god, lang gåtur tager vi fx i Store Bøgeskov ved Gyrstinge Sø, paddle-boardet lufter jeg gerne i Hvidsø ved Jystrup, mens jeg nyder de mere spontane ture på gåben eller cykel langs Ringsted Å og Oplevelsesstien eller i Kærehave Skoven. Løbeturene går alle veje – alt afhængigt af humøret. Det kan både være rundt i villakvartererne, gennem byen over Torvet eller ligeud efter næsen på en lang, ligeud landevej. Jeg opdager stadig nye skønne steder i Ringsted, og jeg er ikke i tvivl om, at nye yndlingssteder løbende vil dukke op.

Følg med i min hverdag på Instagram.

Indlæg af Charlotte


Charlottes familie på Stand Up Paddleboards

Stand up paddle på Ringsteds fine søer

Nu er Ringsted jo ikke en by, som ligger ud til vandet, og derfor har jeg nok aldrig skænket vandaktiviteter de store tanker. Men Ringsted har faktisk nogle superfine søer, hvor man kan lufte boardet.

Er du også løbetosset?

Der er frit løb i Ringsted. Elsker du at deltage i både små og store løb? Ringsted har det hele.

Tror du, at havørne kun findes ved havet?

… Så tager du fejl. For havørnen har slået sig ned i Ringsted. Jeg havde svært ved at tro det, så en lørdag formiddag pakkede vi en rygsæk og satte kurs mod Gyrstinge Sø.

Influencers hygger på café i Ringsted

Influenterne

Om Charlotte

Alder: 32
Gift med Tobias
Børn: Alexander 8 år og Olivia 5 år
Job: Jurist
Bor i Kaserneområdet

Jystrup-Valsølille

Jystrup er et aktivt, engageret og initiativrigt landsbysamfund, der både forstår at organisere sig og udvikle lokalsamfundet på bæredygtig vis.

Gyrstinge-Ørslevvester

Midt i naturens stilhed – og alligevel kun 12 minutters kørsel fra Ringsted bymidte – ligger landsbyerne Gyrstinge og Ørslevvester. Her spiller landsbyhuset en central rolle som mødested og aktivitetshus i området.

Charlotte læser med sin søn