Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Taekwondo ved Ringsted Lystanlæg giver sved på panden

Min 16-årige søn Nilas har gået til taekwondo i halvandet år, og alligevel har han, ligesom flere andre i klubben, stadig kun det hvide bælte. Det skyldes hverken, at klubben eller eleverne er useriøse, men at corona af flere omgange har sat en stopper for både træningen og de seneste mange gradueringer.

Efter en længere nedlukning har klubben heldigvis fået lov til at genoptage træningen til glæde for medlemmerme, der er super glade og fulde af energi. At vejret tilmed er blevet lunere sætter prikken over i'et.

Nilas Nørregaard

Selvom træningen stadig skal foregå udendørs, og det er for koldt til at bære den klassiske, hvide dobok, er deltagerne fulde af godt humør, når de mødes til træning. De nyder at være i gang igen med både den fysiske træning og det sociale liv, der er omkring træningen.

- Selvfølgelig er træningen anderledes, når det foregår udenfor, men vi er meget kreative, så det alligevel bliver både sjovt og tilpas hårdt. Og så er det god træning, så vi ikke fuldstændig glemmer vores taegeuker. Nilas Nørregaard, 16 år.

Alligevel er der ingen tvivl om, at de glæder sig til at komme indendørs og forhåbentlig få gang i nogle gradueringer inden alt for længe.

Billeder

FAKTA:

  • Taekwondo er en koreansk kampsport med rødder, der går tusindvis af år tilbage.
  • Den moderne Taekwondo, som vi kender det i dag, er kun ca. 50 år gammel.
  • En Taegue er en serie af slag, spark og blokeringer af forskellige sværhedsgrader. Det er bl.a. disse, der skal fremvises og bedømmes, når eleven går til graduering.
  • Midtsjællands Taekwondo Klub holder normalt til på St. Joseph Skole i Ringsted.
  • Link til Midtsjællands Taekwondo Klub og Facebook gruppe:

Cecilie, 46

Cecilie har boet i Ringsted med sin mand og fire sønner i 1/3 af sit liv. Derfor kender hun til (næsten) alt om livet som børnefamilie i kommunen. Desuden er hun vegetar, udemenneske og rejseglad.

Vi <3 livet i Ringsted Kommune

Følg med i Cecilies, Charlottes, Craigs, Rikkes og Wilheminas liv, når de deler ud af deres hverdag i kommunen på sociale medier.