Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Betina Egelund, 64

Jeg hedder Betina og er lokalambassadør. Jeg bor i Skellerød syd for Ringsted, men har boet mange år i Ringsted og er klar til at besvare dine spørgsmål.

I 2010 flyttede jeg til Ringsted og bor nu i Skellerød. Jeg arbejder som selvstændig fotograf og driver min virksomhed fra hjemmeadressen. Jeg er gift med Keld, som er medejer af Mr. Thestrup i Sct. Hansgade, hvor jeg hjælper af og til. Derudover er jeg formand for LOF Ringsted. 

  

I min fritid kan jeg godt lide at motionere, gå ture, og jeg er aktiv indenfor udøvende kunst i form af maleri og tegning. Herigennem kender jeg Ringsted Galleriet. 

 

Jeg har desuden et barnebarn på fire år, som jeg også er aktiv med i byen. 

 

GODE MULIGHEDER INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Ringsted er en lille og stille, men hyggelig by midt på Sjælland. Byens beliggenhed gør, at det er nemt at komme til de fire verdenshjørner på øen. Ringsted byder desuden på mange gode aftenskolehold hos fx LOF, som har alt fra yoga til knivfremstilling. Desuden har vi få, men gode butikker i midtbyen.  

Influencers hygger på café i Ringsted

Influenterne

Billede af Lise Bjerglund

Om Betina

Alder: 56
Bopæl: Skellerød lidt uden for Ringsted

Kontakt Betina på:
betina@egelund.cc

Ringsted

I Ringsted by kan du slå dig ned i en historisk købstad med vækst i erhvervslivet, gode uddannelsesmuligheder og et varieret kultur- og handelsliv. Midt på Sjælland og i pendlerafstand til København.

Naturområde lige syd for Ringsted