Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Uddannelse og job

Med et attraktivt uddannelsesmiljø og +228.000 arbejdspladser i nærområdet er der masser af uddannelses- og jobmuligheder i Ringsted Kommune.

Tag en uddannelse eller få et job midt i mulighederne! Ringsted Kommune byder på mange uddannelsesmuligheder: Børn og unge kan både gå i folkeskole, privatskole eller friskole. Og på Ringsted Campusområde kan studenterhuen fås i alle farver på det nybyggede Ringsted Gymnasium, på Danmarks næststørste erhvervsskole Zealand Business College eller hos VUC Ringsted.

Det er nemt at finde job i Ringsted. Der er 16.000 arbejdspladser i Ringsted Kommune, 113.000 i nabokommunerne og yderligere 228.000 i nærområdet inden for pendlerafstand - og der kommer hele tiden flere til. Du kan finde arbejde inden for flere forskellige arbejdsområder – lige fra industri, transport og byggeri over handel og forretningsservice til jobs i den offentlige sektor som pædagogisk arbejde, undervisning og ældrepleje.

Og så ligger Ringsted med sin placering midt på Sjælland optimalt for pendling. Med jernbanen tager det nemlig kun cirka en halv times kørsel til København og en time til Odense.

Links