Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Sneslev – blandede boliger på en egn med stærkt sammenhold

Blandede boliger på en egn med stærkt sammenhold

Lokalområdet i Sneslev har et stærkt sammenhold, hvor der er stor opbakning til lokale initiativer. Der bliver lagt mange timer i frivilligt arbejde. Da forsamlingshuset var lukningstruet stimlede gode lokale kræfter sammen og reddede huset, der nu også har en vennegruppe på Facebook. 


KUPERET NATUROMRÅDE

Naturen spiller en stor rolle i Sneslev. Her er vide udsyn, hvor du kan lade blikket vandre mod horisonten og nyde landskabet, som falder jævnt mod syd mod Susådalen og dens tilløb. Landskabet er karakteriseret ved større og mindre markflader, omgivet af levende hegn og småskove.

Der er gode muligheder for at komme ud at opleve lokalområdet i fritiden, hvor der er mange spændende småveje at cykle på samt flere trampestier. 


SPÆNDENDE BOLIGER - OGSÅ TIL BØRNEFAMILIER

Der er et varieret udbud af boliger i Sneslev. Landbrugsejendomme, landhuse, parcelhuse, andelsboliger og almennyttige boliger. Og er drømmen at bygge eget hus, er der også mulighed for det, da der løbende udstykkes nye grunde.

Mange børn går i den nærliggende skole i Nordrup (0.-6. klasse). De yngste børn kan gå i Sneslev Landbørnehus, som har katte, kaniner, høns, geder og dejlige store udendørs arealer.

Hjælmsømagle er den næststørste by. Byen er ligesom Sneslev opstået omkring vejforløbet mellem Ringsted og Haslev. Den øvrige bebyggelse i området består overvejende af enkeltliggende gårde og landhuse.

Der bor knap 700 borgere i området.

Området i billeder

Dagtilbud i området

Sneslev Landbørnehus
Haslevvej 379, 4100 Ringsted
Tlf. 57627220

Fakta

Beliggenhed
Syd for Ringsted by

Afstand
Ringsted centrum ca. 7,3 km
Ringsted Station ca. 8 km
Skole ca. 5,5 km

Nærmeste indkøb
Dagli’ Brugsen i Høm ca. 6,6 km

Se også de andre...

Billede af en af de smukke landsbyer tæt på Ringsted

Områder i Ringsted Kommune

Læs mere her om byen Ringsted og de 10 landsbyer: Jystrup, Haraldsted-Allindemagle, Gyrstinge-Ørslevvester, Bringstrup-Sigersted, Vetterslev-Høm, Sneslev, Ørslev, Nordrup-Farendløse, Fjellebro-Kværkeby og Vigersted.